hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Şen'den Aydınlar'a destek

    Ali Şenden Aydınlara destek
    expand

    Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, TFF Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar için "Aydınlar'ın gayretlerinden dolayı bütün Fenerbahçeliler ona müteşekkir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Ali Aydınlar'ın federasyon başkanı olduğu dönemdeki gelişmeleri aktardığı basın toplantısını değerlendiren Ali Şen, "Aydınlar, Türkiye'de 3 Temmuz döneminde futbol federasyonu başkanı olarak ve pekçok insanın bilmediği, camiamızın ve Fenerbahçeli taraftarların da bilmediği, yaptığı hizmetleri anlattı. İşin iç yüzünü öğrendik. Mehmet Ali Aydınlar'ın gayretlerinden dolayı bütün Fenerbahçeliler ona müteşekkir" diye konuştu.

    Şen, Fenerbahçe Kulübü Başkan adayLığı ile ilgili olarak da "Başkanlığa adaylığını koyacak kişi başkasının hareketlerine göre kendi kararını vermemelidir. Aday olacak kişi 5 Ekim'de yüksek divan kuruluna gider adaylığını açıklar. Kongreye kadarki 25 gün içinde de genel kurul üyelerine ve taraftarlarımıza programını, ne yapmak istediğini, neden aday olduğunu anlatmalıdır. Umarım Mehmet Ali Aydınlar aday olur" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow