hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli voleybolcuya köy düğünü

    Milli voleybolcuya köy düğünü
    expand

    Aydınlı Milli voleybolcu Bahar Toksoy, antrenörü İtalyan Giovanni Guidetti ile önce İstanbul'da, ardından babaocağı Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Dorumlar Köyü'ndeki iki düğünle evlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Düğün alanına at üzerinde getirilen Gelin Toksoy'un yanında yürüyen İtalyan Damat Giovanni, köylünün ilgisinden de mutlu oldu.

    İstanbul'da geçen cuma günü düzenlenen düğün ardından Milli Voleybolcu Bahar Toksoy ve antrenörü İtalyan Giovanni Guidetti çifti, dün de gelinin babasının evinin bulunduğu Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Dorumlar Köyü'nde yapılan düğünle yaşamlarını birleştirdi.

    Düğüne, Çine Belediye Başkanı CHP'li Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Başkanı CHP'li Tayfun Şahin, Toksoy ailesinin akraba ve dostları, köy halkı ile çok sayıda davetli katıldı. Köy meydanına gelin Bahar Toksoy, at üstünde getirildi. İtalyan damat Guidetti, gelinin elini hiç bırakmadan yanında yürüdü. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan çift, yarım saat süren atlı yolculuk sonrası düğün alanına girdi. Gelinin attan inmesi ardından duvağını açıp anlından öpen İtalyan damat, Aydın Yörükefe Derneği Folklor ekibi ile Aydın Zeybeği oynadı.

    HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

    Köyünde olmanın mutluluğunu yaşayan Milli Voleybolcu Toksoy, şöyle dedi:

    "Burada düğünümün olmasını çok istemiştim. Beklediğimiz gün geldi. At üstünde gelin olmayı çok arzuluyordum, bunu çok istedim. Bu hayalim gerçekleştiği için ayrıca çok mutluyum."

    İtalyan damat Guidetti de, "Benim için çok eğlenceli ve çok ilginç bir deneyim oldu. Buradaki insanların bize olan ilgisi inanılmaz. Çok mutluyuz. Bahar'ı çok seviyorum" diye konuştu. Mutlu çift, bazı köylüleri kırmayıp forma ve top imzaladı. Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow