hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe lige döndü

    Fenerbahçe lige döndü
    expand

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor'a elenen Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile 7 Aralık Cumartesi günü oynayacağı lig maçı hazırlıklarına başladı

    Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'a sürpriz bir şekilde elenen Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile deplasmanda 7 Aralık Cumartesi günü oynayacağı lig maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, Fethiyespor maçında görev alan oyuncuların salon ve sahada yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanda diğer oyuncuların ise koşu, koordinasyon ve 5'e 2 dar alanda el topu çalışması yaptığı belirtildi.

    Bu arada, Ersun Yanal'ın dünkü maçtan sonra çok üzgün olan futbolcularını teselli ettiği, oyuncularına dünkü maçtan dersler çıkarmaları gerektiğini, kupanın düş kırıklığını geride bırakıp, asıl hedefleri olan lig şampiyonluğu yolunda devam edeceklerini söylediği öğrenildi.

    Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun tedavisine devam edildiği kaydedildi.

    Rize'ye yarın gidiyorlar

     Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için yarın Rize'ye gidecek.

    Karşılaşmanın hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertliler, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Trabzon'a gidecek. Fenerbahçe kafilesi Trabzon'dan karayoluyla Rize'ye geçecek.

    "Şampiyonluğu çok istiyoruz"

    Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu çok istediklerini, bunu da kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

    Mehmet Topal, Fenerbahçe Kulübü'nün yayın organı "Fenerbahçe Dergisi"nin aralık ayı sayısında yer alan röportajında, çok değerli isimlerden oluşan kalabalık bir kadroya sahip olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

    "Bu seneyi farklı kılan bence takımdaki arkadaşların birbirini çok daha iyi tanıması ve takım ruhunu gerçek anlamda ortaya koymamız. Futbolcu her zaman oynamak, kendini geliştirmek ve takımına katkı sağlamak ister. Oynamayan futbolcu mutsuzdur, bunun aksini söylemek doğru olmaz ama bu da futbolun bir kuralı ve bu duyguları en alt seviyeye indirerek takıma yansıtmamalıyız. Zaten eğer yansıtsaydık, şu an olduğumuz konumda olmazdık. Takımda herkes çok iyi niyetli, oynayan oynamayan herkes elinden geldiğince pozitif enerjisini sahaya yansıtmaya çalışıyor."

    Maç ayrımı yapmadıklarını, bütün karşılaşmalara en üst konsantrasyonla çıkmaya çalıştıklarını anlatan tecrübeli futbolcu, "Bu sene şampiyonluğu gerçekten çok istiyoruz. Şampiyon olmak için de son dakikalara kadar; mücadelemizi vereceğiz. Biz ne kadar çok istersek, ne kadar mücadele edersek, şans da adaletin her zaman yanındadır" ifadelerini kullandı.

    "Basketbol takımı bizi de hırslandırıyor"

     Mehmet Topal, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın ortaya koyduğu mücadelenin kendilerini hırslandırdığını vurgulayarak, şunları belirtti:

    "Başkanımızın da söylediği gibi biz bu sene bütün branşlarda şampiyon olmak istiyoruz. Gerçekten çok iyi bir basketbol kadromuzun olduğunu da düşünüyorum. Onların sahada gösterdikleri mücadele bizi de hırslandırıyor. Bizim de sahada gösterdiğimiz mücadele eminim ki onları hırslandırıyor. Onlar da bizim maçlarımızı izliyorlar. Bu iki taraflı bir spor aşkı. Branşlar olarak çok iyi kenetlendiğimizi düşünüyorum. Hiçbir kötü unsuru aramıza katmayıp sezon sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz."

    Sarı-lacivertli taraftarları her zaman yanlarında görmek istediklerini aktaran milli futbolcu, "Taraftarlar bizim için her zaman 12. adam. Biz sahada onların desteğini ne kadar arkamızda hissedersek, oyunumuzu maçlarda o kadar geliştirebiliyoruz. Onlar desteklerini sürdürsünler ve sonuna kadar destek versinler. Biz de inşallah en güzel hediyeyi sezon sonunda onlara vereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow