hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ameobi Newcastle'ı uçurdu

    Ameobi Newcastleı uçurdu
    expand

    UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'i 1-0 mağlup eden Newcastle United tur atladı.

    UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Metalist Kharkiv taraftarının önünde İngiliz temsilcisi Newcastle United'ı konuk etti.

    İngiltere'de 0-0 biten maçın rövanşında Newcastle United ikinci yarıda bulduğu tek golle mücadeleyi 1-0 kazanarak, adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

    Newcastle'a galibiyeti ve turu getiren golü 64. dakikada takımın tecrübeli golcüsü Shola Ameobi kaydetti.

    Son 16 takım arasına kalan Newcastle United'ın rakibi Hannover ile Anzhi arasında oynanacak rövanş maçıyla belirlenecek.

    Rakip Anzhi

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş mücadelesinde Hannover 96, evinde ilk maçta 3-1 mağlup olduğu Anzhi Makhachkala ile karşılaştı. AWD-Arena'da oynanan mücadele 1-1 sonuçlandı ve Rus ekibi bir üst tura adını yazdırdı.

    İlk yarıda aradığı golü bulamayan Hannover 96, 70. dakikada Sergio Pinto ile üstünlüğü ele geçirdi. Bu dakikadan sonra 1 golün tur için yeterli olacağını bilen Alman ekibinin atakları golle sonuçlanmazken, kadrosunda Samuel Eto'o ve Lassana Diarra gibi yıldız oyuncular bulunduran Anzhi, son dakikada Lacina Traore ile golü buldu ve 1-1'lik skorla 3. tura adını yazdırdı.

    Guus Hiddink'in teknik direktörlüğünü yaptığı Anzhi, çeyrek finale çıkanı belirleyecek eşleşmede ile Newcastle United ile karşılaşacak. İlk maç 7 Mart'ta Rusya'da oynanacakken, ekipler 14 Mart'ta rövanş karşılaşması için İngiltere'de karşı karşıya gelecek. 
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow