hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göçek yönetti, Lazio turladı

    Göçek yönetti, Lazio turladı
    expand

    UEFA Avrupa Ligi'nde Hüseyin Göçek'in yönettiği maçta Mönchengladbach'ı 2-0 yenen Lazio son 16'ya kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin Göçek'in yönettiği maçta Lazio, Mönchengladbach'ı Candreva ve Gonzalez'in golleriyle geçerek 3-3'lük maçın hem rövanşını aldı hem de turladı.

    UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Lazio, Mönchengladbach'ı konuk etti. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta İtalyan ekibine turu getiren goller ilk yarıda geldi.

    10. dakikada Candreva'yla öne geçen Lazio, 33't Alvaro Gonzalez'in golüyle de farkı ikiye çıkardı. İlk maçı 3-1 kaybeden İtalyan temsilcisi için 2-0'lık galibiyet tur demekti ve Mavi - Beyazlılar bu üstünlüğünü maçın sonuna kadar korudu ve turu geçen taraf oldu.

    Rakip Stuttgart

    UEFA Avrupa Ligi 2. turunda ilk maçta Almanya'da 1-1 berabere kalan Stuttgart ile Belçika temsilcisi Genk, rövanş mücadelesinde karşı karşıya geldi. Cristal Arena'da oynanan mücadeleyi Stuttgart 2-0 ile geçti ve bir üst tura adını yazdırdı.

    İlk yarının son dakikasında Sakai'nin asistinde sol bek oyuncusu Boka ile öne geçen Alman ekibi, 59. dakikada Kvist'in pasında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Gentner ile 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Stuttgart 2-0'lık sonuçla 3. tura yükselmeyi başardı. Avrupa arenasında oynadığı son 10 iç saha maçında mağlubiyet görmeyen Genk'in serisi de bu mücadele ile bozulmuş oldu. 

    Stuttgat 3. turda Borussia Mönchengladbach'ı eleyen Lazio ile karşılaşacak. İlk mücadele Almanya'da 7 Mart'ta, ikinci karşılaşma ise 14 Mart günü İtalya'da oynanacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow