hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Inter ve Tottenham rakip oldu

    Inter ve Tottenham rakip oldu
    expand

    UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Cluj'ı 3-0 yenen Inter, son dakika golüyle Lyon'la 1-1 berabere kalan Tottenham'la son 16'da eşleşti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk karşılaşmayı 2-0 kazanan Inter'e deplasmanda galibiyeti getiren golleri 22 ve 45. dakikalarda Freddy Guarin, ile 88. dakikada Marco Benassi kaydetti.

    Mücadelede oldukça üstün bir oyun sergileyen Inter'de 90+2. dakikada Cluj'den Hora'nın çektiği bir şut ise direkten oyun alanına döndü. Öte yandan Cluj'dan Camora, 80. dakikada kırmızı kart görerek maçın son dakikalarında takımını 10 kişi bıraktı.

    Bir sonraki turda ise Inter, Fransız ekibi Lyon'u eleyen Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 7 Mart tarihinde oynanacak.

    Lyon son dakikada elendi

    UEFA Avrupa Ligi 2. turunda ilk maçta rakibini İngiltere'de 2-1 mağlup eden Tottenham, Fransa'da 17. dakikadan 90. dakikaya kadar rakibi Lyon karşısında mücadeleyi 1-0 geride götürdü. Lyon'u tur atlatıcak bu skoruysa Moussa Dembele bozdu. Dakikalar 90'u gösterdiğinde sahneye çıkan Belçikalı futbolcu ceza sahası dışından gönderdiği şutla maça dengeyi getirdi ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu skorla rakibini kupa dışına Tottenham son 16'da Inter'in rakibi oldu. 

    Lyon'un tek sayısı 17. dakikada Maxime Gonalons'dan gelirken, Fransızlar son dakikada yedikleri beraberlik golüyle adeta yıkldı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow