hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Freiburg ve Wolfsburg yarı finalde

    Freiburg ve Wolfsburg yarı finalde
    expand

    Almanya Kupası'nda Freiburg ve VfL Wolfsburg yarı finale yükselen ilk iki takım oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Freiburg, deplasmanda Türk kökenli hakem Deniz Aytekin'in yönettiği karşılaşmada Mainz 05'i uzatmalarda attığı golle 3-2 mağlup etti.

    Maçın 2. ve 4. dakikalarında Shawn Parker ve Niki Zimling'in attığı gollerle 2-0 öne geçen Mainz 05, 65. dakikada Zdenek Pospech'in ikinci sarı karttan kırmızı görmesiyle 10 kişi kaldı.

    Freiburg, 86. dakikada Ivan Santini'nin ve 90 artı 3'te penaltı atışından Daniel Caligiuri'nin attığı gollerle karşılaşmada eşitliği sağladı ve maçı uzatmalara taşıdı.

    Karşılaşmanın 108. dakikasında Caligiuri ile bulduğu golle 3-2 öne geçen Freiburg, karşılaşmanın bu sonuçla tamamlamasıyla tarihinde ilk kez Almanya Kupası'nda yarı finale yükseldi.

    Günün diğer çeyrek final karşılaşmasında VfL Wolfsburg, deplasmanda 3. Lig takımı Kickers Offenbach'ı 2-1 yenerek yarı finale çıktı. VfL Wolfsburg'un gollerini, 50. dakikada Ivica Olic ve 71. dakikada Bas Dost atarken, Kickers Offenbach takımının tek golünü ise 81. dakikada Marcel Stadel kaydetti.

    Almanya Kupası çeyrek final karşılaşmaları, yarın yapılacak VfB Stuttgart-VfL Bochum ve Bayern Münih-Borussia Dortmund maçlarıyla tamamlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow