hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Dürüst: "Kasıt arama çizgisindeyiz"

    Ali Dürüst: Kasıt arama çizgisindeyiz
    expand

    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu maçında verilen kararların hatayla açıklanamayacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu'nu 3 - 1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Sahadaki oyundan çok hakemin verdiği kararların konuşulduğunu belirten Dürüst, teknik direktörleri Fatih Terim, antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın oyundan atılmasını eleştirdi.

    Ali Dürüst, "Bir maçtan sonra 'Her şeye rağmen şampiyon olacağız' dediğimiz zaman sorgulanmıştık. Tekrar ediyorum biz şampiyon olacağız. Bu olayları da takip
    edeceğiz. Oyuncularımızı kutluyorum. Sahada 10 kişi kalmalarına rağmen haksızlığa karşı oyunlarıyla tepki verdiler. Seyircimiz de tezahüratlarıyla destek verdi.
    Başka statlarda hakemler acaba böyle kararlar verebilir mi? Sorgulamak lazım. Bu yarışı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bizim işimiz yeşil sahada top oynamaktır. Buna devam edeceğiz" dedi.

    "Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na güveniyor musunuz?" şeklinde yöneltilen soru üzerine Dürüst, "Güven veya güvensizlikten ziyade olan olaylara bakıyoruz. Bir takımın hocası heyecanını gösterebilir. Diğer bir antrenör, hocası atılmış takımını motive etmek için heyecanlanabilir. Dolayısıyla hakemin bunu süzmesi lazım. Bu tahrikler olduğu vakit, zaman zaman yanlış hareketler olabilir. Bu kararların hatayla açıklanacağını düşünmüyorum, artık kasıt aramak çizgisine geliyoruz. Takipçisi olacağız. Bu yarışa sonuna kadar yeşil sahada devam edeceğiz" yanıtını verdi.

    Dürüst, geçen seneden devam eden bir süreç olduğunu ifade ederek, "Hala geçen senenin artçı depremleri devam ediyor. Biz geçen seneden başlayıp buna olumlu olarak katkı yapmaya çalıştık. Bunu sezon başında da söyledik. Bazı şeyler sonuçlanmamış. Dediğimiz gibi sonucunu yeşil sahada alacağız" şeklinde konuştu.

    Son olarak Ali Dürüst, "TFF yetkilileriyle görüşecek misiniz?" sorusu üzerine, "Ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow