hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orman: "Bilic'e güveniyoruz"

    Orman: Bilice güveniyoruz
    expand

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımının başına getirdikleri Hırvat teknik adam Slaven Bilic'e güvendiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orman, siyah-beyazlı kulübün aylık yayın organı Beşiktaş Dergisi'ndeki yazısında, yeni dönemdeki hedeflerine değinerek, stat inşaatı ve futbol takımı konusundaki çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

    Önlerindeki en önemli projenin stat konusu olduğunu belirten Orman, futbol takımıyla ilgili çalışmalarını da heyecan, umut ve kararlılıkla sürdürdüklerini kaydederek, şöyle devam etti:

    "Hedefimiz her zamanki gibi yüksek bütçeli transferler ve popülizm olmadan, Beşiktaş ruhunu benimseyecek, terinin son damlasına kadar formamızın hakkını verecek teknik kadro ve futbolcularla nice başarılara imza atmak. Bu hedefin en önemli adımı olarak takımımızın başına getirdiğimiz Slaven Bilic'e güveniyor, kendisine ve yeni transferlerimize 'camiamıza hoş geldiniz' diyorum."

    - Genel kurul üyelerine teşekkür

    Kendisine ikinci kez görev veren genel kurul üyelerine teşekkür eden Orman, doğruluk ve dürüstlükten asla taviz vermeyeceğini kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Kulübümüzü yalnız bırakmayı doğru bulmadığımız zorlu bir süreçte, tercihini bizden yana kullanan genel kurulumuz, ne mutlu ki yine bizlerden yana teveccüh gösterdi" diyen Orman, "Bir kez daha beni Beşiktaş Kulübü başkanlığına layık gördükleri için de genel kurul üyelerimize teşekkürlerimi, sonsuz şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

    Orman, tek amaçlarının Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

    "Bunu yaparken de şahsımın ve yönetim kurulumuzun, tüm camiamızı kucaklayacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yönetimimiz, kurumsallaşma, tesisleşme, kulüp gelirlerinin artışı konularında önemli çalışmalar yürütmüştür. Gerek kulüp borçlarındaki yeniden yapılandırma çalışmalarımızla, gerekse de gelir getiren yeni projelerimizle özlenen güçlü finansal yapının temelini hep birlikte attık. Borçlarıyla değil, kurumsal yapısı, tesisleri, gelirleri, projeleri, başarıları ve şampiyonluklarıyla anılan Beşiktaş için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz."

    Orman, kişi ve kurumlara bağlı olmayan, çağdaş bir Beşiktaş yaratmak istediklerini belirterek, "Her zaman olduğu gibi camiamızı coşku, heyecan ve birliktelik içerisinde görmek ve onların sarsılmaz desteğini hissetmek, bizleri başarıya ulaştıracak en önemli güç olacaktır. Kişi ve kurumlara bağlı olmayan, çağdaş bir Beşiktaş'ı yaratmak için bizlerden desteklerinizi hiçbir zaman esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum" diye görüş belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow