hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolunay'ın takımı hızlı oynayacak

    Tolunayın takımı hızlı oynayacak
    expand

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas hızlı oynayan bir takım oluşturacaklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yeni sezonda hızlı oynayan bir takım yaratma çabasında olduklarını söyleyerek, "Yeni sezonda orta sıralarda, geçen yılki sorunları yaşamayan, hızlı oynayan, çabuk düşünen ve taktik disiplini olan bir takım yaratacağız" dedi.

    Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Esentepe Otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor, çam ormanları arasında güç depoluyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular, açma germe hareketlerinden sonra yarı sahada top çalışması yaptı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas futbolcularla yakından ilgilendi. Futbolcular yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise cimnastik hareketleri yaptı.

    Kardemir Karabükspor'da yapılanma içerisine girdiklerini söyleyen Tolunay Kafkas, "Bir proje için Karabükspor'dayım. Bu projenin içerisinde özelikle bu sene takıma getireceğimiz iyi yabancı oyuncular ve artı gençlerle yapılandırma içerisine gireceğiz" dedi.
    Yeni sezonda hızlı oynayan bir takım yaratma çabasında olduklarını belirten Tolunay Kafkas, "Yeni sezonda orta sıralarda, geçen yılki sorunları yaşamayan, hızlı oynayan, çabuk düşünen ve taktik disiplini olan bir takım yaratacağız. Bunun içinde Gerede'deki ilk etap çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Biraz geç başladık ama bunları daha fazla antrenman yaparak eşitlemeye çalışacağız" diye konuştu.

    Transfer çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıklayan Tolunay Kafkas, şöyle konuştu:

    "Mali Milli Takımın orta saha oyuncusunu aldık. Genç bir oyuncu. Beşiktaş'tan Emre'yi aldık. Fenerbahçe'den Beykan Şimşek'i takıma kattık. Daha transferler yapacağız. Aramızdan ayrılanlar da olacak. Çok fazla kalabalık bir kadro ile çalışmak istemiyorum. İnşallah Kardemir Karabükspor için bu sezon hayırlı geçer."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow