hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hikmet Karaman özür diledi

    Hikmet Karaman özür diledi
    expand

    Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-0 mağlup oldukları FK Vojvodina maçının ardından, "Taraftara başarı sözü vermiştik. Yerine getiremedik. Bu sorumluluğun tek başına sahibi benim. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

    Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk maçtan 2-2’lik avantajlı bir skorla döndüklerini hatırlatarak, maça da tur atlama hedefiyle çıktıklarını söyledi.

    Karşılaşma öncesi yeşil-beyazlı taraftarların çoşkusu ve takımlarına olan desteğinin turu atlamaya yeteceğini ifade eden Karaman, “Erken gol yedik. Peşinden ikinci golü de kalemizde gördük. İkinci yarı beraberliği ve ardından galibiyeti yakalamayı hedeflerken istemediğimiz sonuçla karşılaştık” diye konuştu.

    Karaman, karşılaşma sırasında ve sonrasında yeşil-beyazlı taraftarların protestolarını da haklı bulduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

    “Normal şartlara bakarsanız, bizim bu takımı elememiz gerekiyordu. Böyle mübarek bir günde taraftarımızı üzdüğümüz için de son derece üzüntülüyüz.  Taraftarımıza söz vermiştik. Bunu yerine getiremedik ancak ligin uzun bir maraton olduğunu da unutmamak gerekiyor. Neticede mağlup olduk ve elendik. Bir sorumlu gerekiyorsa bunun sorumlusu benim. Ben, gerçekçi bir adamım. Biz, takım olarak bu takımı elemek zorundaydık. Bu arada rakibimiz de 23 yaş ortalaması olan ve çok çabuk kontratağa çıkabilen bir ekip. Biz, gol ararken bu kontrataklarla birkaç golü daha kalemizde görebilirdik.”

    FK Vojvodina cephesi

    FK Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic ise konuşmasına Bursalıların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak başladı.

    Bursa’da güzel bir oyun sergileyerek haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Nikolic, “Maça iyi başladık. İlk 15 dakika içinde 3 gol atabilirdik. Birinci ve ikinci golden sonra Bursaspor’u durdurmaya çalıştık. 3. golden sonra maçın neticesi belli oldu. Sonrasında seyirciyi memnun edebilmek için elimizden gelen oyunu oynadık” dedi.

    Taraftarlardan istifa çağrısı

    Bursaspor'da, taraftarlar, yönetim kurulu ve teknik direktör Hikmet Karaman'ı istifaya çağırdı.

    Karşılaşma öncesi tribünleri doldurarak takımlarına büyük destek veren yeşil-beyazlı taraftarlar, konuk ekibin 29. dakikada attığı 2. golün ardından tepkilerini alkış ve protestolarla gösterdi.

    Özellikle yeni transfer edilen savunma oyuncuları Taiwo ve Civelli'yi ayaklarına her top gelişinde ıslıklayan taraftarlar, Sırp temsilcisinin 3. golü bulmasından sonra yönetim kurulu ve teknik direktör Hikmet Karaman'ı istifaya davet etti.

    Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle teknik heyet ve oyuncuları protestolar altında soyunma odasına gönderen Bursasporlu taraftarlar, konuk ekibin oyuncularını ise alkışladı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow