hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüneker: Havaya girmeye gerek yok

    Tütüneker: Havaya girmeye gerek yok
    expand

    Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 3-2 galip geldikleri Fenerbahçe maçına ilişkin, "Havaya girmeye gerek yok. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk ve ikinci yarılarının arasında çok büyük fark olduğunu söyledi.

    Devre arasında soyunma odasında futbolcularını çok kötü gördüğünü ifade eden Tütüneker, "İlk yarıda çok karaktersiz bir futbol oynadık. Çocuklar karakter olarak 10 numara ama futbolumuz karaktersizdi. İkinci yarıda ise tam tersi oldu. Üçüncü bölgede olmamız gerekiyordu. Orada olduk ve topa daha çok sahip olarak aradığımız golleri bulduk. Çocuklarımı tebrik ediyorum. Daha 33 hafta var. Sivas ile devam edeceğiz. Havaya girmeye gerek yok. 3 puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

    Tütüneker, takıma takviye yapacaklarını, bir santrafor ve kanat oyuncusu için görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. Tütüneker, bir iki yerli futbolcu daha alabileceklerini, iyi bir kadroya ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

    Futbolculardan Ali Çamdalı ise ilk yarıda istediklerini yapamadıklarını ancak ikinci yarıda farklı bir oyun sergilediklerini aktardı.

    İkinci yarı değişik bir maç olduğunu aktaran Çamdalı, "Farka da gidebilirdik amabazı fırsatları değerlendiremedik. Önemli olan lige iyi başlamaktı, rakip önemli değil, bizim futbolumuz önemli demiştik. Bunu da başardık. Çok mutluyuz" diye konuştu.

    Takımının 3. golünü atan Recep Aydın ise Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin inanmışlığın zaferi olduğunu dile getirdi. Çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Aydın, galibiyeti taraftara hediye etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow