hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alper Potuk: "Şampiyon olup..."

    Alper Potuk: Şampiyon olup...
    expand

    Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Alper Potuk, "Bu sezon sonunda şampiyon olup taraftarlarımızı sevindireceğiz" dedi.

    Alper, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, katıldıkları her turnuvada şampiyonluk için yarışacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

    "Fenerbahçe katıldığı her turnuvaya şampiyonluk için çıkar. Ersun hocamız da maçlardan önce bize, 'Fenerbahçe forması ile tavla turnuvasına bile katılsanız, şampiyon olmak için yarışacaksınız' diyor. Biz de katıldığımız her kulvarda en iyi şekilde oynayıp, şampiyonuk için yarışacağız. Bu sezon sonunda şampiyon olup taraftarımızı sevindireceğiz."

    "Fenerbahçe taraftarı Galatasaray ve Beşiktaş'tan iyi"

    Fenerbahçe taraftarının rakip takım futbolcusuna büyük baskı uyguladığını ve bunu Eskişehirspor'da oynarken fazlasıyla hissettiğini vurgulayan Alper Potuk, en beğendiği stadın ise Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı olduğunu belirtti.

    Fenerbahçe taraftarının çok iyi olduğunu aktaran milli futbolcu, "Herkes 'Galatasaray ya da Beşiktaş taraftarı' diyor ama bence hiçbir taraftar bizim taraftarımızın yaptığı baskı kadar olmuyor. Hepsine karşı oynadım. En çok baskıyı Fenerbahçe'ye karşı oynarken hissediyordum. O yüzden çok iyi bir taraftara sahibiz" diye görüşlerini aktardı.

    Takımdaki arkadaşlığın iyi olduğunu anlatan Alper, Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini dile getirerek, "Fenerbahçe'de değişilmezler arasına girmek istiyorum. Efsane olmak isteyebilirim, bunu söylemek için henüz erken ama inşallah hedeflerim arasında o var. Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. 10-15 yıl neyse... Buradan efsane olarak ayrılırım" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow