hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ronaldo'dan Bale ve Neymar yorumu

    Ronaldodan Bale ve Neymar yorumu
    expand

    Yeşil sahaların efsane golcülerinden Brezilyalı Ronaldo, Real Madrid ve Barcelona'nın yeni yıldızları Gareth Bale ve Neymar'ı değerlendirdi.

    Barcelona radyosuna konuşan Ronaldo, Real Madrid'in astronomik bir transfer bedeliyle 6 yıllığına kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Bale'in maçlarda göstereceği performansın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bale, ne zaman kötü bir performans sergilese, taraftar ona 100 milyon euro verildiğini hatırlatacak ki bu çok normal" ifadesini kullandı.

    "Bale'e verebileceğim tek tavsiye, kulübün kendisine verdiği miktarı takıntı haline getirmemesidir" diyen Ronaldo, Galli oyuncunun üzerinde çok büyük bir baskı olacağını hatırlatarak, her maçta formunu üst seviyede tutması gerektiği uyarısında bulundu.

    Barcelona'nın 57 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı Neymar'a ilişkin de değerlendirmelerde bulunan vatandaşı Ronaldo, genç yıldızın "Katalanlar"da daha iyi bir oyuncuya dönüşeceğini vurguladı.

    "Avrupa'da ve Barcelona'da oynamak, Neymar'ın çıkarına. İspanya'da çok şey öğrenecek" yorumunda bulanan Ronaldo,"Messi ile çalışmak onu daha iyi bir oyuncu yapacak. Bu durum, Brezilya Milli Takımı için de geçerli. Bu sayede Avrupa'ya daha çok Brezilyalı oyuncu gelecek" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow