hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Başkan'a armağan edemedik"

    Başkana armağan edemedik
    expand

    Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, Çaykur Rizespor'u yenip başkanları Fikret Orman'a armağan etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanıyor.

    Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan siyah-beyazlı takımın kalecisi Tolga Zengin, galip gelerek, babası vefat eden kulüp başkanı Fikret Orman'ı mutlu etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

    Üzgün olduklarını ifade eden Tolga, maçla ilgili, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta birlikte golleri atıyoruz, birlikte engelliyoruz. Bu uzun yolda bir puan da bize yardımcı olacaktır. Galibiyeti başkanımıza hediye etmek istiyorduk ama olmadı. İnşallah bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha iyi puanlar alırız" değerlendirmesini yaptı.

    Tecrübeli kaleci, maçı sadece kadın ve çocukların izlemesinin kendilerini nasıl etkilediği şeklindeki soruya, "Gelenlerin ayağına sağlık. Bu saatte kimse eşini, kardeşini buraya kolay bir şekilde göndermez. Bir de buradan gidiş var. Böyle bir statta dolu olduğu zaman bile sıkıntı yaşıyoruz. Taraftarlar varlıklarıyla bu eksikliği en aza indiriyordu. Bunlar bizim dışımızda gelişen olaylar. Bizim olan şeyler için çözüm üretmemiz lazım" yanıtını verdi.

    - Serdar Kurtuluş: "Bir puan ileride lazım olabilir" 

    Siyah-beyazlı takımın savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş ise aldıkları bir puanın ileride kendilerine lazım olabileceğini kaydetti.

    Çaykur Rizespor'un, yeni bir takım olmasına rağmen iyi mücadele ettiğini anlatan Serdar, "Çaykur Rizespor'a karşı girdiğimiz pozisyonlar var, değerlendiremedik. Son 15 dakikada iki taraf için de maç gitti geldi.

    Kaybettiğimiz iki puan var. Ama bir puan ileride lazım olabilir. Şampiyonluğa oynayacaksak bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalıyız. Zirveden kopmadık, şansımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow