hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Goffin çeyrek finalde

    Goffin çeyrek finalde
    expand

    PTT İstanbul Cup ATP Challenger Turnuvası'nda erkeklerde 1 numaralı seribaşı Belçikalı Goffin, 2. turda Avusturyalı Neuchrist'i yenerek çeyrek finale yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT sponsorluğunda, Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde düzenlenen PTT İstanbul Cup ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Belçikalı David Goffin çeyrek finale yükseldi.

    İstinye'deki İstanbul Tenis Kulübü'nün kortlarında düzenlenen turnuvada tekler ana tablo 2. tur maçında Goffin, Avusturyalı tenisçi Maximilian Neuchrist'i 6-3 ve 6-2'lik setlerle yenerek, tur atladı.

    Turnuvanın 3 numaralı seribaşı Alman Benjamin Becker de Büyük Britanyalı Brydan Klein'i 6-4 ve 6-3'lük setlerle geçerek, çeyrek finale adını yazdırdı.

    Belaruslu Dzmitry Zhyrmont'u 6-4, 3-6 ve 6-2'lik setlerle yenen Mısırlı Mohamed Sawfat ve Hırvat Mate Pavic'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle mağlup eden İspanyol Adrian Menendez Maceiras da çeyrek finale çıktı.

    Çiftlerde ise çeyrek final maçları sonunda rakiplerini yenen Brydan Klein (Büyük Britanya)-Ruan Roelofse (Güney Afrika) ikilisi, Gerard Granollers-Adrian Menendez Maceiras (İspanya) ve Riccardo Ghedin (İtalya)-Maximilian Neuchrist (Avusturya) çiftleri yarı finale yükseldi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow