hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ergin Saygun hastaneye kaldırıldı

    Ergin Saygun hastaneye kaldırıldı
    expand

    Açık kalp ameliyatının ardından taburcu edilen emekli Orgeneral Ergin Saygun, ateşlenmesi üzerine tekrar hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Balyoz Planı" davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan, 7 Şubat 2013'te geçirdiği açık kalp ameliyatının ardından 4 Mart'ta hastaneden taburcu edilen Emekli Orgeneral Ergin Saygun, tekrar dün sabah erken saatlerde Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Saygun'un ateşi çıkması üzerine enfeksiyon riski nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve tetkiklerinin yapıldığı öğrenildi.

    4 mart'ta taburcu edilmişti

    Emekli Orgeneral Ergin Saygun, sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görürken 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye edilmişti. Saygun, 7 Şubat'ta kalp ameliyatı nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından 4 Mart'ta taburcu edilmişti.

    Kızı twitter'dan duyurdu

    Saygun'un hastaneye kaldırıldığını kızı Ece Saygun, Twitter üzerinden duyurdu ve şunları yazdı: "Babam dünden beridir tekrar hastanede. Bir önceki gece titreme nöbeti ile ateşi çıktı., Gece doktorumuz İhsan Hoca'yı aradık 'sabah hemen getirin' dedi ve yatırdılar. Dün ateşi düşmüştü ama şimdi yine 38'e çıktı. Az sonra hortum ile yeni değiştirilen kalp kapakçığına bakıp 'sorun var mı yok mu' görmeye çalışacaklar. Enfeksiyon şu anda basımıza gelebilecek en korkunç şey! 4. Ameliyat şansı yok... O kadar üzerine titredik neden böyle anlamıyorum. Enfeksiyon olmaması için dua ediyorum!!! Yine midem bulanıyor! Allah yardımcımız olsun.. En çok da onun. Test sonucunu yine yazarım. Dua edin! Ateş bizim için çok önemli... Bütün herşey ateş ile başlamıştı ve virüs gidip kalbine yerleşmişti. Sonrası malum.... DÜŞ ATEŞ DÜŞ! 

    Şimdi, kalp kontrolünden geldi. Hocalarımız durumu değerlendiriyor. Ateşin takip edilmesi lazım. Evde mi hastanede mi ona karar verecekler. Babamın vücudu artık çok halsiz ve hastanede kalması enfeksiyon nedeni ile riskli oluyor. Yollayın eve ben bakarım tosun paşama. Bir de hakikaten 'Beni Türk Doktorlarına Emanet Ediniz'... birçok ülkede hastane gördüm ille de memleketim ille de doktorlarım!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow