hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 En güzel Kurban Bayramı mesajları | Anlamlı ve kısa bayram mesajları ve sözleri

    2017 En güzel Kurban Bayramı mesajları | Anlamlı ve kısa bayram mesajları ve sözleri
    expand

    Kurban Bayramı mesajları arkadaşlarınızı mutlu etmenize yardımcı olacak. Bayram zamanında sizden uzakta olan ve bu nedenle görüşemediğiniz dostlarınıza Kurban Bayramı mesajları veya sözleri göndererek aklınızda olduklarını gösterebilirsiniz. Bugünlerde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel Kurban Bayramı mesajlarını ve sözlerini sizler için derledik.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı mesajları değer verdiğiniz insanları mutlu etmenize yardımcı olacaktır. Bayram günlerinde insanlar değer verdikleri insanlarla görüşürler ancak bazıları ile görüşmeniz mümkün olmaz. Sizden uzakta olan sevdiklerinize SMS ile ya da anlık mesajlaşma uygulamalarıyla Kurban Bayramı mesajları göndererek, onları hatırladığınızı gösterebilir, mutlu edebilirsiniz. İşte bayram mesajları ve sözleri arayanlar için seçtiklerimiz...

    KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

    Kurban Bayramı sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…

    Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah'a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

    Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah'ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı'nız mübarek olsun canım dostlarıma.

    Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramın mübarek olsun!

    Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtalacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

    Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

    Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah, hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda da dualarımız yüce Allah'a. Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

    Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

    Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, ulusumuza ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah.tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

    Sayın değerli, sağlam ciğerli, bazen üzüntülü, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi çakan muhterem varlık, kalbimin en derin köşesinde, gülsuyu şişesinde saklamış olduğum selamlarımı sunar hürmetler ederken, evvela seni, beni, gemideki dümeni, tarladaki dikeni, dünyada olup biteni, gurbette hasret çekeni, baharı yazı, kemanı sazı, bahçedeki kazı, erkeği kız, insandaki nazı, yaratan Allah'tan iyi olmanı diler bayramını kutlarım.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Havai'de evin Miami'de yazlığın olsun salonunda plazman olsun,Yanında sevdiklerin uzağında düşmanın olsun, Dokunduğun gümüş tuttuğun altın olsun iyi bayramlar.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow