hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor'dan elenen isim Gizem Kurtulan kimdir?

    Survivordan elenen isim Gizem Kurtulan kimdir
    expand

    Gizem Kurtulan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı kadrosunda ikinci haftanın elenme adayları arasında yer aldı. Survivor öncesi yarışmacılara yapılan dayanıklılık ve sağlık testlerinde başarılı sonuçlar alan isimlerden olan Gizem’in yarışmadaki performansı ise heyecanla beklenmeye başlandı. Peki, Survivor 2018’in ilgiyle takip edilen yarışmacıları arasında bulunan Gizem Kurtulan kimdir ve kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor Gizem ikinci haftada da dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde elenmesi için önerilen isimlerden oldu. Bursa doğumlu olan yarışmacının diğer yarışmacılara oranla yaşının genç olması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte “Gizem Kurtulan kimdir?” sorusunun yanıtı ve yeni sezonda yarışacak o isimler…

    GİZEM KURTULAN’IN HAYATI

    1994 Bursa doğumlu olan Gizem, özel yaşında fitness antrenörlüğü yapıyor. Spor yapmayı ve eğlenmeyi seven Gizem yarışma öncesi yaptığı açıklamada “Adım gibi gizemli bir kişiliğe sahibim” ifadelerini kullandı. Oldukça hırslı olduğunu ifade eden Gizem, ada şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini dile getirdi.

    SURVİVOR 2018 KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ...


    Survivor 2018 Gönüllüler takımı tanıtımı

    Kazanmak için her şeyi yapabileceğinin altını çizen Gizem’le ilgili yarışma öncesinde yapılan açıklama ise şöyle; Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Fitness eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelmiştir. Gizem Kurtulan’ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow