hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Dokuz Oğuz Umay kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında? Sahra Şaş hangi dizilerde oynadı?

    Son dakika: Dokuz Oğuz Umay kimdir Sahra Şaş kaç yaşında Sahra Şaş hangi dizilerde oynadı
    expand

    Dokuz Oğuz dizisinde Umay karakteri merak edildi. Dizide Umay’ı Sahra Şaş canlandırıyor. Sahra Şaş'ın hayatı merak ediliyor. Sevilen oyuncular arasında yer alan Sahra Şaş, birçok dizi ve filmde rol aldı. İşte Sahra Şaş hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOX TV’de yayınlanan Dokuz Oğuz dizisinde Umay'a Sahra Şaş hayat veriyor. Sahra Şaş katıldığı programlar ve yer aldığı dizilerle dikkat çekti. Oyunculuğu ilk yaşlardan itibaren isteyen Sahra Şaş hakkında bilgiler haberimizde.... 

    Sahra Şaş kimdir?

    15 Kasım 1994 yılında dünyaya gelen Sahra Şaş, aldığı oyunculuk eğitimi sonrası peş peşe projelerde yer aldı. Sahra Şaş'ın yer aldığı projeler arasında; Kadın ve Çoban Yıldızı, Zemheri, Ex Aşkım ve Alev Alev vardır. Sahra Şaş şuanda her cumartesi ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisinde rol alıyor.

    Astsubay Üstçavuş Umay Çolpan
    SAHRA ŞAŞ
    Timin keskin nişancısı, eli asla titremez, gözleri kartal gibi. Ankaralı. Bekar, yetiştirme yurdunda büyümüş. Orada “anne” dediği Fatma hanımla hâlâ görüşüyor. Fatma hanımın Umay’da emeği çok. Umay asker olmayı istediğinde onu hep yüreklendirmiş.

    Umay dirayetli, sağ duyulu, çok yetenekli bir asker. Nişan aldığında öyle bir konsantre olur ki sanki zaman durur, ortamda sadece o ve hedefi kalır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow