hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da 'yağmur' etkisi! Trafik durma noktasına geldi

    İstanbulda yağmur etkisi Trafik durma noktasına geldi
    expand

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre trafik yüzde 90'a ulaştı. Ana yollarda kilometrelerce trafik uzunluğu oluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, İstanbul il geneli ve Tekirdağ’ın doğusu için kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

    Meteoroloji 43 il için sarı kodlu uyarıda bulunmuştu. Sarı alarm verilen mega kentin bazı ilçelerinde başlayan yağmurun etkisi ile her iki yakada trafik yoğunluğu oluştu.

    İstanbulda yağmur etkisi Trafik durma noktasına geldi

    43 KENT İÇİN SARI ALARM

    Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Edirne, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Kahramanmaraş, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Bayburt, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük, Osmaniye, Düzce

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YÜZDE 90’A ULAŞTI

    Bazı bölge ve noktalarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CepTrafik haritası verilerine göre, il genelindeki yoğunluk saat 18.00 itibarıyla yüzde 90 olarak ölçüldü.

    İŞTE TRAFİKTE SON DURUM

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow