hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İş dünyasından ekonomik programa önemli destek!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCnnturk.com

    Bülent Eczacıbaşı herkesi hazırlanan eylem planına destek vermeye davet etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşim Gücüm Budur Benim adlı kitabıyla, 45 yıllık iş yaşamında edindiği tecrübeleri kitap haline getiren Ezcacıbaşı Holding ve İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, CNN TÜRK’te Hakan Çelik’in konuğu oldu. Gençlere, yöneticilere ve girişimcilere dair çok önemli tespitlerini paylaşan Eczacıbaşı, ekonomideki gelişmeleri de değerlendirdi.

    Türkiye’nin en büyük sorununun yüksek enflasyon olduğuna dikkat çeken Bülent Eczacıbaşı, yeni ekonomi programının bu alanda doğru bir yol izlediğini söyledi ve tüm Türkiye’nin birlik olarak bu harekete destek vermesi gerektiğini vurguladı.

    Büyük şirketlerin çoğunda çalışanların açık yüreklilikle konuşamadığını tespit ettiğini söyleyen Bülent Eczacıbaşı, yeterince tartışmadan alınan kararların ve yetersiz yöneticilerin, kurumlara pahalıya mal olduğunu belirtti.

    Eczacıbaşı da dahil olmak üzere Türk şirketlerinin kurumsallaşmayı tam anlamıyla başaramadığını belirten Bülent Eczacıbaşı, kurumların çok genç olduğunu ve aile geleneklerinden kurtulmak için zamana ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

    PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA