hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 KPSS önlisans yerleri belli mi? KPSS önlisans sınavı ne zaman? KPSS önlisans sınav yeri sorgula!

    2020 KPSS önlisans yerleri belli mi KPSS önlisans sınavı ne zaman KPSS önlisans sınav yeri sorgula
    expand

    2020 KPSS önlisans başvuruları geçen gün tamamlanmıştı. Memur olma hayali kuran birçok KPSS önlisan adayları ter dökecekleri sınıavla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. KPSS önlisans sınav yerleri belli oldu. Peki ama KPSS sınavı ne zaman ve sınav yerleri nasıl öğrenilir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KPSS 2020 sınavları devam ediyor. Birçok aday KPSS'nin önlisans düzeyi için yapılacak sınavın tarihini merakla bekliyor. İşte, 2020 KPSS Önlisans oturumu hakkında bilgiler...

    KPSS önlisans yerleri belli mi?

    KPSS ön lisans başvuruları 21 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri aralığında alındı. Geç başvurular ise 10-11 Eylül tarihlerinde yapıldı. Adaylar 80 TL olan sınav ücretini KPSS başvuru kılavuzunda belirtilen şekilde ödediler. KPSS'nin iki yıllık üniversite mezunları için düzenlenen Önlisans düzeyi 25 Ekim'de yapılacak. Sınav saat 10:15'te başlayacak. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecek.

    KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ

    ÖSYM uyardı

    ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre; 25 Ekim 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Ön Lisans Sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

    KKTC’de ise 25.10.2020 tarihinde yaz saati uygulaması sona erecek olup Lefkoşa’da sınava girecek adaylar, saat 09.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

    KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

    25 Ekim'de yapılacak ve milyonlarca memur adayının katılacağı KPSS ön lisans sınavının sonuçları ÖSYM tarafından 26 Kasım'da duyurulacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow