hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    15 Temmuz resmi tatil mi? Bugün 15 Temmuz’da EFT yapılabiliyor mu?

    15 Temmuz resmi tatil mi Bugün 15 Temmuz’da EFT yapılabiliyor mu
    expand

    Bugün 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin yazdığı demokrasi destanının dördüncü yıldönümü… Bugün çalışanlar ve resmi kurumlarda işi olanlar “15 Temmuz resmi tatil mi?” ve “15 Temmuz’da EFT yapılabiliyor mu?” sorularının cevabını merak edip araştırıyor. İşte, merak edilen soruların cevabı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin yazdığı demokrasi destanı ve bu uğurda verdiğimiz şehitler anılıyor. Milletimizin tarihe altın harflerle yazdığı bugün kamu kurum ve kuruluşlarında işi olanlar ve çalışanlar “15 Temmuz resmi tatil mi?” ve “15 Temmuz ‘da EFT yapılır mı sorularının cevabını merak edip araştırıyor. İşte, detaylar…

    15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

    15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamına alınmış ve bu gün resmi tatil ilan edilmişti. 2020 yılında Çarşamba gününe denk gelen Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil olması nedeniyle 15 Temmuz’da bankalar ve kamu kurumları kapalı olacak.

    15 TEMMUZ’DA EFT YAPILABİLİR Mİ?

    Gün içerisinde aynı bankadaki hesaba para göndermek yani EFT yapmak isteyenler “15 Temmuz’da EFT yapılır mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. Hemen belirtelim ki her resmi tatil de olduğu gibi bugün de bankalar kapalı olduğu için EFT işlemi yapılamayacak.

    Kamu kurumlarında işlem yapmak isteyen kişiler 16 Temmuz 2020 Perşembe günü işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda bankalar da Perşembe günü yeniden hizmet vermeye başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow