hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge ile ilgili son gelişmeler

    3600 ek gösterge ne zaman çıkacak 3600 ek gösterge ile ilgili son gelişmeler
    expand

    3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Sorusu emekli ve memurlar tarafından sıklıkla soruluyor. Zira 3600 ek gösterge ile emekli ve memur maaşlarında gözle görülür derecede artış bekleniyor. Düzenleme TBMM’nin ilk gündem maddeleri arasında yer alıyor. Bu nedenle gözler Meclis çalışmalarına çevrilmiş durumda. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son durum…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3600 ek gösterge düzenlemesiyle memur ve emekli maaşlarında önemli anlamda artışa gidilmesi bekleniyor. Konu TBMM’nin de gündem maddeleri arasında yer alıyor. Yaşanan gelişmeler emekli ve memurların gündeminde de geniş yer tutuyor. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili detaylar…

    KRİTİK TARİH 16 NİSAN

    3600 ek gösterge yukarda da belirttiğimiz gibi TBMM’nin gündem maddeleri arasında… Bu nedenle de gözler TBMM çalışmalarının başlayacağı tarihe çevrilmiş durumda. 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle TBMM çalışmalarına önce 9 Nisan, ardından da 16’a Nisan’a kadar ara vermişti. Yani TBMM çalışmaları 16 Nisan’da başlayacak. 16 Nisan tarihi itibariyle de gözler  3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili TBMM’de olacak.

    CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

    Geçtiğimiz 14 Mart’ta Bilkent Şehir Hastanesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’da 3600 ek gösterge ile ilgili şunları söylemişti.

    Hemşirelerimizin de 3600 ek gösterge meselesini söz verdiğimiz şekilde çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra ele alacağımız konulardan biri de budur" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    18 Ocak'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Kavaklıdere Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

    Gündemdeki 3600 ek gösterge konusuna da değinen Selçuk, "3600 ek göstergeyle ilgili çalışmalarımız, Devlet Personel Başkanlığı ve ilgili bakanlıklarımızla birlikte devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın burada verdiği bir söz var, inşallah buradaki çalışmalar tamamlandıkça biz de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow