hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 4 Haziran: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

    Altın fiyatları 4 Haziran: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar
    expand

    Altın fiyatları 4 Haziran Perşembe günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. En çok araştırılanlar arasında ise hemen her gün olduğu gibi çeyrek ve gram altın fiyatları yer alıyor. Hafta başından beri aşağı yönlü seyir izleyen altının gram fiyatı dün 367 liraya kadar geriledi. Peki, 4 Haziran yani bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel rakamlar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 4 Haziran Perşembe günü ne kadar? Hemen her gün olduğu gibi bugün de yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler “Gram altın ne kadar?” ve “Çeyrek altın ne kadar?” sorularının cevabını araştırıyor.

    Hemen belirtelim ki haftaya aşağı yönlü seyirle başlayan gram ve çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz günü de değer kaybıyla kapattı. Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte, 4 Haziran çeyrek ve gram altın fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları 4 Haziran Perşembe günü bir önceki güne göre yukarı yönlü seyirle başladı. Geçtiğimiz gün 367 lira seviyesine kadar gerileyen altının gram fiyatı bugün saat 08.00’de bigpara.com tarafından kaydedilen verilere göre 368 lira üzerinden işlem gördü. Ancak saat 14.30'da kaydedilen verilere göre gram altın 371 liradan serbest piyasada işlem gçrüyor. 

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları öğle saatlerinde Kapalıçarşı odaklı olarak güncelleniyor. Buna göre işlemler de fiyatlar güncellenene kadar bir önceki günün kapanış değerleri üzerinden yürütülüyor. Öğle saatlerinde güncellenen verilere göre çeyrek altın 606 lira alış ve 613 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhuriyet Altını

    2.398,50

    2.430,30

    Yarım Altın

    1.204,80

    1.220,70

    Reşat Altını

    2.430,97

    2.463,25

    Altın (ONS)

    1.702,59

    1.703,34

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow