hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    9 Kasım 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Milli Piyango sonuç ekranı: Çılgın Sayısal Loto

    9 Kasım 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango sonuç ekranı: Çılgın Sayısal Loto
    expand

    9 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanan Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaralar açıklandı. Çılgın Sayısal Loto'nun bugünkü çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da yer aldı. Peki ama 9 Kasım Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunları haftanın üç günü Milli Piyango Online üzerinden canlı çekilmektedir. Milli Piyango Online web sitesinden 9 Kasım Çılgın Sayısal Loto sonuçları duyuruldu. Peki ama bugünkü Çılgın Sayısal Loto sonuçlarında kazandıran numaralar hangileri? 78 milyon TL'yi aşkın büyük ikramiyenin olduğu 9 Kasım 2020 Çılgın Sayısal Loto sonuçları haberimizde! İşte Milli Piyango Online Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı...

    Haberimizde ayrıca Milli Piyango ve On Numara sonuçlarıyla ilgili haberlerimizi de bulabilirsiniz. 

    9 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

    Milli Piyango Online web sitesinden 9 Kasım Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Çekiliş Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. İşte kazandıran rakamlar... 

    5-11-32-69-70-77- Joker 28

    9 Kasım Milli Piyango Sonuçları için tıklayınız.

    9 Kasım On Numara sonuçları için tıklayınız.
    9 Kasım 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango sonuç ekranı: Çılgın Sayısal Loto

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

    Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

    Çılgın Sayısal Loto Çekilişi saat kaçta?


    Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 9 Kasım Pazartesi (bu akşam) saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

    Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

    ÇILGIN SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLGİLER
    Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

    Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow