hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DUYURULDU! 2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyeleri ne kadar, kaç TL olacak?

    DUYURULDU 2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyeleri ne kadar, kaç TL olacak
    expand

    Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti. Açıklamada Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarih aralığını belirten Erdoğan, aynı zamanda enflasyon oranında artış yapılacağını da ifade etmişti. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar ve bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı emekliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti. İşte ödemelere ilişkin bilinmesi gerekenler…

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Bilgin: "SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak." dedi.

    Buna göre SSK emeklileri 6 Mayıs'ta, emekli sandığı emeklilerinin ödemeleri ise 7 Mayıs'ta yapılacak.

    RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

    Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Bayramı’nda bin TL ve Kurban Bayramı’nda bin TL olmak üzere toplamda 2 bin TL ödeme yapılıyordu.

    Bu yıl ise enflasyon oranında iyileştirme yapılacağı duyuruldu. Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Emekliye bayram ikramiyesi 1100 olarak kararname ile geçireceğiz.'' dedi. 

    Böylelikle emekliler Ramazan ve Kurban bayramında olmak üzere 1100 TL ikramiye alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow