hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat seferleri ne zaman başlıyor?

    Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat seferleri ne zaman başlıyor
    expand

    İç hat uçuşları başlıyor. THY ve Pegaus Pazartesi günü uçuşlarını başlatıyor. Peki, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat seferleri ne zaman başlıyor? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat uçuşlarıyla ilgili detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat uçuşları ne zaman başlıyor? THY ve Pegasus’un ilk uçuş tarihlerinin belli olmasının ardından gözler diğer uçuşlara da çevrildi. Bilindiği üzere 1, 2 ve 3 Haziran tarihlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Ankara, İzmir, Trabzon ve Antalya’ya karşılıklı uçuşlar başlıyor.

    Peki, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat seferleri ne zaman başlıyor? İşte, merak edilen detaylar…

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu THY, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise Pegasus iç hat uçuşlarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

    Buna göre ilk uçuşlar İstanbul Sabiha Gökçen hava limanından karşılıklı olarak Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon’a 1 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep iç hat seferleri ile ilgili gelişmelerin ise 4 Haziran’dan sonra netleşmesi ancak en kısa süre içerisinde bu illere de uçuşların başlaması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow