hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 12 Mayıs: Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

    Altın fiyatları 12 Mayıs: Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar
    expand

    Altın fiyatları 12 Mayıs Pazartesi gününe bir önceki kapanış değerlerine göre aşağı yönlü hareketle başladı. Gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ve yatırımcılar ise “Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları en kadar?” sorularının cevabını merak edip araştırıyor. Araştırmalarına devam edenler için güncel altın fiyatları ile ilgili son durumu haberimizde derledik. İşte, 12 Mayıs çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları günün ilk ışıklarıyla birlikte yatırımcılar ve ekonomi parametrelerini yakından takip edenler tarafından merakla araştırıyor. Özellikle geçtiğimiz hafta üst üste tarihi rekor kırmasının ardından gözler altın fiyatları ile ilgili son duruma çevrilmiş durumda… Hemen belirtelim ki haftaya aşağı yönlü seyirle başlayan gram ve çeyrek altın fiyatları bugün yani 12 Mayıs Salı günü bir önceki kapanışa göre aşağı yönlü hareketle başladı.

    Geçtiğimiz hafta dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte 396 liraya kadar yükselen gram altın fiyatları haftaya 388 lira seviyesinden başladı. Geçtiğimiz günü 386 liradan kapatan gram altın fiyatları 12 Mayıs Salı gününe ise 385 lira seviyesinden başladı.

    Çeyrek altın fiyatları serbest piyasada öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Fiyatlar güncellenene kadar ise işlemler bir önceki kapanış değerleri üzerinden yapılıyor. Buna göre çeyrek altın fiyatları saat 08.30’da kaydedilen bilgilere göre 621 lira alış ve 635 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

    Cumhuriyet Altını

    2.481,10

    2.534,80

    Yarım Altın

    1.246,30

    1.271,30

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow