hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları 2020: Bugün gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    Son dakika altın fiyatları 2020: Bugün gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar
    expand

    Altının gram fiyatı haftanın son işlem gününde 380 TL’nin üzerindeki konumunu sürdürdü. 19 Haziran 2020 Cuma günü gram altın fiyatında yaşanan yüzde 0.30’luk yukarı yönlü değişim çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, tam altın ve cumhuriyet altını kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haziran ayında önce aşağı yönlü sert bir gerileme yaşayan altın fiyatları ardından da eski seviyesine tırmanışa geçerek dengelenme süreci içerisine girmişti. Altının onsun ve dolar kurunda yaşanan değişimler gram altının fiyatını etkilerken yeni haftayı 380 TL’nin üzerindeki seviyesinde kapatmak üzere olan altının gramı yüzde 0,30’luk bir artış gerçekleştirdi.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı bugün 380,90 TL’den alınıp 381 TL’den satışa sunuluyor. Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 728 dolar seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının en fazla tercih ettiği ürünlerin başında gelen çeyrek altın bugün 621,70 TL’den alınırken 625,90 TL’den satışa sunuluyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son işlem gününde 2 bin 479 TL’den alınan tam altın ise 2 bin 500 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satışta diğer altın türlerine göre daha az kaybettirdiği için sıklıkla tercih edilen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 480 TL’den alınıp 2 bin 494 TL’den satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow