hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 19 Temmuz: Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar?

    Altın fiyatları 19 Temmuz: Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar
    expand

    19 Temmuz altın fiyatları bugün özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlar için hediyelik almak isteyenler ve ekonomi gündemini takip eden yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilip araştırılanlar arasında ise “Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar?” ve “Yarım ve Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar?” sorularının cevabı yer alıyor. İşte 19 Temmuz çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 19 Temmuz Pazar günü yani bugün serbest piyasada en çok merak edilip araştırılan rakamsal değerler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle gün içerisinde düğün ve nişan gibi organizasyonlarda takı takmak isteyenler “Bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını merak ediyor.

    Öte yandan yarım altın fiyatları ve Cumhuriyet altını fiyatları da en çok merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 19 Temmuz yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları bugün yani 19 Temmuz Pazar günü piyasalar kapalı olduğu için geçtiğimiz Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor. Buna göre gram altın fiyatları 399 lira üzerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altının gramından etkilenen ürünler arasında yer alan çeyrek altın bugün 650 TL’den alınıp 658 TL’den satışa sunuluyor.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Bin 297 liradan alınan yarım altının bugünkü satış fiyatı ise bin 314 lira olarak belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Satışta daha az kaybettirdiği için tercih sebebi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 594 liradan alınırken 2 bin 618 TL’den satışa sunuluyor.

    ALTIN PİYASASINDA DÜN NELER YAŞANDI?

    Altın piyasasında, en düşük 396 bin 812 lira, en yüksek 398 bin 870 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,06 artışla 398 bin 800 liradan tamamladı.

    KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 841 milyon 351 bin 656,91 lira, işlem miktarı ise 2.148,26 kilogram oldu. Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi ise  871 milyon 860 bin 98,68 lira oldu.

    Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar Kuveyt Türk Katılım Bankası,  Senna Kuyumculuk ve Kıymetli Madenler, Has Kıymetli Madenler, Turan Kıymetli Madenler ve Vakıf Katılım Bankası şeklinde sıralandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow