hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 20 Nisan 2020… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira?

    Altın fiyatları 20 Nisan 2020… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira
    expand

    Altının gram fiyatı yeni haftaya geçtiğimiz haftanın kapanışına oldukça yakın bir seviyeyle başladı. Ons altının fiyatının düşmesiyle birlikte gram altın 380 TL’nin altında yer almaya devam ederken diğer altın fiyatları da bu düşüşten etkilendi. İşte son dakika altın fiyatları verileri ve 20 Nisan 2020 Pazartesi günü piyasalarda son durum…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın fiyatı hafta açılışında yüzde 0,02’lik bir değişim yaşadı. Yatırımcısının gözdesi olan ve diğer altın türlerini de etkimesi nedeniyle fiyatı en fazla merak konusu olan gram altın 20 Nisan 2020 Pazartesi günü 375,32 TL seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yüzde 2’lik bir gerileme yaşanmasına rağmen 600 TL’nin üzerindeki konumunu devam ettiren çeyrek altın ise bugün 604 TL’den alınıp 618 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Altının ons fiyatının 1682 dolar olduğu aynı dakikalarda cumhuriyet altını alış fiyatı 2 bin 410 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 2 bin 468 TL olarak açıklandı.

    Geçtiğimiz haftalarda hem altının ons fiyatının yükselmesi hem de Dolar’ın iç piyasadaki yükselişi altın fiyatlarının hızlı bir şekilde tırmanışa geçmesine neden olmuştu. Ons altının fiyatının düşmesiyle birlikte altın fiyatları da sadece Dolar’ın etkisinin ulaştırdığı seviyelerde sabitlendi. Altının yeni haftayı nasıl kapatacağı ise 24 Nisan 2020 Cuma günü ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow