hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 22 Eylül 2019… Gram altın kaç TL? Çeyrek altın alış ve satış fiyatı ne kadar?

    Altın fiyatları 22 Eylül 2019… Gram altın kaç TL Çeyrek altın alış ve satış fiyatı ne kadar
    expand

    Gram altın fiyatı haftanın son gününde direnç seviyesi olan 280 TL’ye ulaştı. Geçtiğimiz günlerde önce Merkez Bankası’nın ardından da FED’in faiz kararının açıklandığı kritik süreci atlatan döviz kurları ve altın yeni bir dengelenme süreci içerisine girmişti. Peki, bugün altının gram fiyatı ne kadar oldu, çeyrek altın alış ve satış fiyatı kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     22 Eylül 2019 Pazar günü altın fiyatları hafta açılışı öncesi piyasalardaki son durumu merak eden kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Altının gramının 280 TL bandını yakaladığı haftanın son gününde gram altın 280,05 TL seviyelerinde yer alıyor.

    Dönem dönem döviz kurları ile paralel olarak değişkenlik gösteren altın fiyatları bazı durumlarda ise bağımsız değişim yaşayabiliyor. Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatı verilerine göre piyasalardaki diğer rakamlar şöyle…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı haftanın son gününde 442 TL iken satış fiyatı ise 452 TL seviyelerinde bulunuyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.516 dolardan işlem görüyor.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerin başında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 1.824 TL’den alınırken 1.852 TL’den satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftadaki ilk durumu ise 23 Eylül 2019 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow