hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları 2020... Gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar?

    Son dakika altın fiyatları 2020... Gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar
    expand

    Gram altın fiyatı, ons altında yaşanan yükselişle birlikte yeni rekor seviyesi belirlemeye devam ediyor. Gün içerisinde 437 TL ile yeni rekor kıran altının gramı ardından hafif çaplı bir gerileme yaşadı. Altının gramındaki dalgalanma diğer altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci işlem günü olan 28 Temmuz 2020 Salı günü altın fiyatları gün ortasında yükseliş trendi ile rekor tazeledi. Gram altın bugün 437 TL seviyesine çıkarak rekor tazelerken, ardından yaşanan düşüşle birlikte 429,79 TL seviyelerine kadar geriledi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    700 TL barajını aşan çeyrek altın ise bugün 706 TL’den alınıp 716 TL’den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 925 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satıştaki oransal farkın diğer altın türlerine göre daha az olması nedeniyle tercih edilen ürünlerden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 817 TL’den alınıp 2 bin 857 TL’den satışa sunuluyor.

    Ons altın fiyatına bağlı olarak gün içerisinde gram altın ve diğer altın fiyatları da değişkenlik göstermeyi sürdürüyor.

     DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow