hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları: Gram altın ve çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını kaç TL?

    Altının ons fiyatının 2 bin doları aşmasıyla birlikte altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. 18 Ağustos 2020 Salı günü altının gram fiyatı 480 lira seviyelerine gözünü çevirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte son dakik altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde bir kez daha artış ivmesi yaşadı. Geçtiğimiz günlerde ons altının 2 bin doların altına gerilemesiyle birlikte gram altın 480 lira seviyelerinden 450 lira seviyelerine kadar sert bir düşüş yaşamıştı.

    Ons altının yeniden 2 bin doları aşması ile birlikte altının onsundaki artış gram altını ve diğer altın fiyatlarını da etkiledi.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    18 Ağustos 2020 Salı günü gram altın fiyatı 476 TL seviyelerine yükseldi. 480 lira bandını zorlayan gram altının ons altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam etmesi bekleniyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın ikinci işlem gününde en çok tercih edilen ürünlerden olan çeyrek altının alış fiyatı 773 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 786 TL’de konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Cumhuriyet altının bugünkü alış fiyatı ise 3 bin 83 liradan işlem görüyor. Alış fiyatının 3 bin 83 lira olduğu aynı dakikalarda satış fiyatı ise 3 bin 132 lirada yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow