hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 1 Ekim 2022... Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Altın fiyatları 1 Ekim 2022... Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL
    expand

    Altın fiyatları hafta sonu 1 Ekim 2022 Cumartesi günü geçtiğimiz günlerde yaşadığı düşüşün etkisinde yer almayı sürdürüyor. Ons altında yaşanan istikrarlı düşüş sonrasında iç piyasada da altın fiyatları geri çekilmişti. Peki, düşüş sonrası çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 1 Ekim 2022 altın fiyatları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasında gözler düzenli olarak ons altına ve dolar kuruna çevriliyor. Altının onsunun istikrarlı gerilemesinin ardından hem global çapta hem de iç piyasada altın fiyatları yönünü aşağı çevirmişti. Bin 700 dolar seviyesinden bir adım daha uzaklaşan ons altın dolar karşısında da değer kaybetmeyi sürdürüyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının onsunun hafif çaplı gerilemesinin ardından bugün ons altın 1.661 dolardan işlem görmeye devam ediyor. 1 Ekim 2022 Cumartesi günü altının gram fiyatı 987 lira olarak belirlendi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Hafta sonu çeyrek altın alış fiyatı bin 618 lira olarak belirlenirken, aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 648 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

    Yüklü miktarda alım yapmak isteyen kişilerin tercihleri arasında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 453 liradan geri alınırken 6 bin 564 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede açacağı ise pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow