hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güncel altın fiyatları 18 Mayıs 2022 Çarşamba… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Güncel altın fiyatları 18 Mayıs 2022 Çarşamba… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL
    expand

    Piyasalarda hafta ortasının gerçekleştiği 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü altın fiyatları ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişim göstermeyi sürdürüyor. Ons altının bin 810 dolar seviyelerinde dengelenmeye çalıştığı dakikalara iç piyasada altın fiyatları bu dengelenmeden etkileniyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 18 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı hem ons altında hem de döviz kurlarında yaşanan değişimleri yakından takip etmeye devam ediyor. Altının onsunun bin 800 doların üzerinde yer aldığı dakikalarda dolar kurunda yaşanan yukarı yönlü değişimler iç piyasadaki altın fiyatlarının yönünü de yukarı çevirmişti. İşte Bigpara’dan alınan verilere göre altında son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 922 lira seviyelerinde yer alıyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 810 dolar seviyelerinde dengelenmiş durumda.

    ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

    Altın yatırımcısının en sık tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün bin 504 liradan geri alınırken bin 526 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI KAÇ TL?

    6 bin lira seviyelerinde dengelenme durumunda olan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 7 liradan geri alınırken 6 bin 86 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı nasıl kapatacağı ise önümüzdeki günlerde netleşmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow