hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anlık altın fiyatları 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL?

    Anlık altın fiyatları 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL
    expand

    5 Haziran 2022 altın fiyatları haftanın son gününde altın piyasasında güncel rakamları gösterdi. Altının gramı bin liraya yaklaşsa da henüz bu seviyeyi aşmadı. Peki, bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar, gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı haftanın son gününde iç piyasada altın fiyatlarında son durumu araştırmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde dolar kurunda yaşanan yukarı yönlü değişim beraberinde altını da yukarı çekmişti. Peki, iç piyasada güncel fiyatlar ne durumda? İşte Bigpara’dan alınan verilere göre altında son fiyatlar…

    GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 5 Haziran 2022 Pazar günü 977 lira seviyelerinde bulunuyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 851 dolar üzerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Çeyrek altın alış fiyatı haftanın son gününde bin 585 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise bin 625 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Artan fiyatlar sonrasında satış fiyatında 6 bin 400 lira bandının üzerine çıkan cumhuriyet altını bugün 6 bin 328 liradan geri alınırken 6 bin 479 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow