hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 24 Şubat 2021! Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın, Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik, yarım altım, tam altın fiyatı

    Altın fiyatları 24 Şubat 2021 Çeyrek altın fiyatı ne kadar Gram altın, Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik, yarım altım, tam altın fiyatı
    expand

    Altın fiyatları son dakika yükselişe geçti! Gram altın 400 lira barajında dengelenme seviyesinde yer almaya devam ederken haftanın üçüncü günü altın fiyatları ons altının etkisiyle hareketlenme yaşadı. Çeyrek altın ve diğer altın fiyatları bugün hafif çaplı artış yaşarken altının onsu bin 808 dolarda sabitlendi. Peki, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koronavirüs pandemisiyle birlikte talep patlaması yaşayan altın sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte düşüşe geçti. Yatırım tercihini altından yana kullanan binlerce kişi altın fiyatlardaki düşüşle beraber yatırımlarına yön vermek üzere canlı ve güncel rakamları takip ediyor.  Geçtiğimiz hafta içi açıklanan Merkez Bankası'nın faizi sabit tutmasının ardından dolar kurunda önemli bir değişim yaşanmamasıyla birlikte altın fiyatları sadece ons altındaki değişime yöneldi. Dün sabah saatleriyle birlikte altın fiyatlarında yeniden hafif bir yükseliş yaşandı. İşte günün altın fiyatları..

    ALTIN FİYATLARI 24 ŞUBAT ÇARŞAMBA 2021

    GRAM ALTIN KAÇ TL?

    Son iki günde 11 lira civarında artış gören gram altın yeniden 400 lira seviyesine dönüş yaptı. Geçtiğimiz Cuma günü 400 lira seviyesinden kapanış yapan altın bugün 416  lira seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda altının onsunun fiyatı ise bin 811 dolarda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre çeyrek altın bugün 676 liradan alınırken 697 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Son dönemdeki düşüşlerle birlikte 3 bin liradan oldukça uzaklaşan cumhuriyet altını bugün 2 bin 708 liradan alınırken 2 bin 805 liradan da satışa sunuluyor.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    24 Şubat 2021 tarihinde yarım altın 1360 liradan alış, 1421 liradan satış fiyatıyla işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

    Analistlere göre, dolar/TL'de 6,80 hedefi sürdükçe gram altında fiyat baskısı devam edecektir. Kısa vade için ons altında yeniden 1800 dolar üzeri seyirler görülebilir ancak 1900 dolar ve üzeri biraz daha zor gibi duruyor. Gram altının 400 TL üzerine doğru hareketinde ısrarcı kalmasını bekleyebiliriz ama bu durum sert bir yükseliş sinyali olarak yorumlanmamalı.

    GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow