hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? 15 Aralık Salı 2020 altın fiyatları

    Çeyrek altın bugün ne kadar Gram altın kaç TL 15 Aralık Salı 2020 altın fiyatları
    expand

    Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları 15 Aralık 2020 Salı altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Koranavirüs salgını sürecinde yatırımcısının tercihleri arasında olan altın, aşı haberleri ve Merkez Bankası faiz artırımı kararı sonrasında düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz haftayı dalgalı düşüş grafiğiyle bitiren altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırımcısının güvenli limanı olarak görülen altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde de ilgiyle takip ediliyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Fed Başkanı'nın konuşmasının ardından sert bir şekilde dalgalanan altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışa oranla hareketlenmeye devam ediyor. Bugün ons altın bin 1.834 dolardan işleme alınıyor.

    Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde hareketliliğini sürdürüyor. Altının ons fiyatındaki artışa paralel olan gram altın yeni güne 463 TL'den başladı. Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir grafikle yükseliş içerisinde kapatan çeyrek altın güne 762 liradan başladı.

    15 ARALIK SALI GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı bugün 463,92 liradan işleme alınıyor. Gram altının fiyatı güne hareketli başlamasının ardından fiyatı tekrar güncellendi. 

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 753,80 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 762,30 lirada konumlanmış durumda. Çeyrek altının önceki kapanış fiyatı 762,20 lira olmuştu. 

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Geçtiğimiz günlerde alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.014,80 satış fiyatı ise 3.036,80 TL. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Yarım altın alış fiyatı bugün 1.507,50 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.524,30 lirada konumlanmış durumda.

    22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

    22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 422,00 satış fiyatı ise 424,50 liradan işlem görüyor.

    Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi 2020?

    Analistler, yeni tip koronavirüs salgınında ikinci dalga endişelerinin altının ons fiyatını son 8 yılın en yüksek seviyelerinde tutmaya devam ettiğini söyledi.

    Altın fiyatlarındaki yükseliş, Fed’in genişlemeci para politikası sürdüğü müddetçe devam edeceğini belirten analistler altın fiyatlarının önümüzdeki 6-9 ay içerisinde ons başına 2.000 doların üzerine çıkabileceğini vurguluyor.

    Aralık ayının sonlarına doğru yükseliş trendinde olabileceği düşünülüyor. Aralık ayında gelecek haberlere göre de altın fiyatlarının şekil alabileceği güçlü değerlendirmeler arasında. Bir başka uzmana göre ise, kurun frenleyici etkisinden dolayı gram altında 500 TL’leri görmemiz erken dönemde olmayabilir.

    Uzmanlar piyasalarda gelen bir durgunluk söz konusu olduğunu ve 16 Aralık ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısıyla birlikte piyasada hareketlilik olabileceğini belirtiyor. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow