hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın fiyatları ne kadar, gram altın bugün kaç TL? 21 Temmuz 2022 altın fiyatları

    Çeyrek altın fiyatları ne kadar, gram altın bugün kaç TL 21 Temmuz 2022 altın fiyatları
    expand

    Ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimler yaşayabilen altın fiyatları hafta ortasında yatay seyre yakın bir konumda ilerliyor. Altının onsunun bin 700 doların da altına gerilediği 21 Temmuz 2022 Perşembe günü altın fiyatları küresel piyasalarda önemli düşüş kaydetti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı ve takı amaçlı alan kişiler haftanın dördüncü gününde altın piyasasındaki güncel durumu araştırmayı sürdürüyor. Yeni haftada iç piyasada altında büyük bir değişim yaşanmazken uluslar arası piyasalarda altının onsunun dibi görmesi nedeniyle fiyatlar yönünü aşağı çevirdi. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre fiyatlardaki güncel durumlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 21 Temmuz 2022 Perşembe günü 958 TL seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 688 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bin 598 lira seviyesinde yer alırken, satış fiyatı ise bin 618 lirada bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Yüklü miktarda alım yapmak isteyen kişilerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 368 liradan geri alınırken 6 bin 441 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow