hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 2 Mayıs 2021 son dakika altın fiyatları

    Hafta sonu çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 2 Mayıs 2021 son dakika altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları 2 Mayıs 2021 Pazar günü gram ve çeyrek altında son durumu gösterdi. Dolar kuru ve ons altınla paralel olarak değişimler yaşanan altında haftanın son gününde önemli bir değişim yaşanmadı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısının anlık olarak takip ettiği ons altındaki değişimler iç piyasadaki altın fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Hem altının onsunda hem de dolar kurunda yaşanan artışlar iç piyasadaki altın fiyatlarını çiftli yönlü yükselişe geçiriyor. Peki, altın piyasasında haftanın son gününde veriler neler?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 2 Mayıs 2021 Pazar günü 471 lira seviyelerinde konumlanmış durumda. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 768 dolarda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının en sık tercih ettiği ürünler arasında bulunan çeyrek altın bugün 755 liradan alınıp 779 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Kritik 3 bin lira eşiğinde yer alan cumhuriyet altını ise 2 Mayıs 2021 Pazar günü 3 bin liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı 3 bin 104 TL olarak belirlendi.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte netlik kazanmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow