hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Anlık altın fiyatları 9 Ocak 2022

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Anlık altın fiyatları 9 Ocak 2022
    expand

    Çeyrek altın fiyatları haftanın son gününde bin 300 lira seviyesinde dengelenme sürecinde yer alıyor. Altının onsunun bin 800 dolara yakın bir konumda seyrettiği 9 Ocak 2022 Pazar günü ons altın ve döviz kurlarındaki değişimler altın fiyatlarını da etkiliyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta içerisinde döviz kurlarının yönünü yukarı çevirmesiyle birlikte iç piyasada altın fiyatları da değer kazanmıştı. Altının onsunun bin 800 dolara yakın bir konumda yer aldığı pazar günü gram ve çeyrek altın gibi türler de eşik seviyelerde bulunuyor. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasında son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 9 Ocak 2022 Pazar günü 796,60 lira seviyelerinde yer alıyor. Döviz kurunda ya da ons altında yaşanacak ufak bir yükseliş altının gramının 800 lira barajını aşmasını sağlayacak.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün bin 293 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 325 lirada bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    5 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan cumhuriyet altını ise haftanın son gününde 5 bin 173 liradan geri alınırken, 5 bin 284 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow