hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 12 Haziran 2021 güncel anlık altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 12 Haziran 2021 güncel anlık altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları hafta sonuna 1,5 puanlık düşüşle girdi. Bir süredir yönünü yukarı çeviren ve uzun süreli ivme yakalayan altın, bu kez çift yönlü değer kaybı yaşadı. Hem ons altındaki düşüş hem de dolar kurundaki gerileme altın fiyatlarını iki yönlü vurdu. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 12 Haziran 2021 güncel altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasında hafta kapanışı sonrası rakamlar netleşmeye başladı. Ons altının yüzde 1 değer kaybederek bin 877 dolara gerilemesinin ardından altın fiyatlarını etkileyen bir gelişme de dolar kurunda yaşandı. Yarım puana yakın düşüş yaşayan dolar kuru da 8,39 lira seviyelerine gerileyince altın çift yönlü değer kaybetmiş oldu.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre 12 Haziran 2021 Cumartesi günü altının gramı 506,74 lira seviyelerinde işlem görüyor. Kısa süre önce bu fiyat 524 liralara kadar çıkmıştı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Düşüş yaşayan altın türlerinden olan çeyrek altın ise bugün 819 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 836 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Gerilemeye rağmen 3 bin liranın üzerindeki konumunu sürdüren cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 271 liradan alınırken 3 bin 331 liradan da satışa sunuluyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow