hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları 14 Şubat 2021

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Son dakika altın fiyatları 14 Şubat 2021
    expand

    Haftanın son gününde altın fiyatları 14 Şubat 2021 Pazar günü gram altın ve çeyrek altında son durumu gösterdi. Altının gramının 410 lira bandına yakın konumda ilerlediği günlerde ons altın bin 820 dolarda dengelenme sürecini devam ettiriyor. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar, çeyrek altın ve gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    14 Şubat 2021 Pazar günü altın fiyatları piyasalardaki son verileri ortaya koydu. Gözler önümüzdeki hafta açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrilirken ons altın nedeniyle altın fiyatlarına da etki edebilecek karar öncesi altın piyasası düşüş eğiliminde yer almaya devam diyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Pandeminin ilk aylarındaki rekor seviyesinden oldukça uzak bir görünümde olan gram altın bugün 412 liradan işlem görünüyor. Altının ons fiyatı ise bin 821 bin dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 673 liradan alınırken 694 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Son dönemdeki sert düşüşle birlikte 3 bin liradan oldukça uzaklaşan cumhuriyet altını bugün 2 bin 682 liraya kadar düşmüş durumda. 2 bin 682 liradan alınan cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 2 bin 732 TL olarak belirlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow