hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika | Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? 2020 altın fiyatları

    Son dakika | Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL 2020 altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları haftanın ilk işlem günü olan 7 Aralık 2020 Pazartesi gününe ons altın etkisiyle başladı. Dolar kurunda önemli bir değişim yaşanmazken, ons altındaki yüzde 0,22’lik artış iç piyasadaki altın fiyatlarına da yansıdı. Peki, hafta açılışında çeyrek altın ne kadar, gram altın ve diğer altın fiyatları kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasalarda hafta açılışının gerçekleştiği 7 Aralık 2020 Pazartesi günü ons altın yüzde 0,22’lik artışla birlikte bin 840 dolarda dengelendi. Geçtiğimiz günlerde aşı ile ilgili yaşanan gelişmeler sonrasında sert bir şekilde geri çekilen altının onsu iç piyasada da altın fiyatlarında düşüş yaşanmasına neden olmuştu. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altındaki güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Yeni haftanın ilk işlem ününde altının gram fiyatı 462 liradan işleme alınıyor. Rekor seviyelerinin gerçekleştiği geçtiğimiz süreçte bu fiyat 500 lira barajını aşmıştı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    750 lira bandında dengelenme sürecinde olan çeyrek altın ise bugün 750 liradan alınırken 759 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Hem alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın üzerinde yer alan cumhuriyet altını bugün 3 bin 1 liradan alınırken aynı dakikalarda 3 bin 28 liradan satışa sunuluyor.


    Dolar ve euro ne kadar? 7 Aralık 2020 son dakika döviz kurları | Video

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow