hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Cumhuriyet altını fiyatları 26 Mart 2022

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Cumhuriyet altını fiyatları 26 Mart 2022
    expand

    Ons altının yeniden bin 950 doların üzerine çıkmasıyla birlikte altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. İç piyasada döviz kurlarına bağlı olarak da değişim gösteren fiyatlar güncellendi. Peki, çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu, altın fiyatları kaç TL? İşte 26 Mart 2022 cumhuriyet altını fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı hem yurt dışında hem de yurt içinde ekonomik parametreleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Yurt dışında ons altında yaşanan değişimler yurt içindeyse döviz kurlarındaki gelişmeler altın fiyatlarını etkiliyor. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasında güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 26 Mart 2022 Cumartesi günü 933 lira seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 957 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünlerin başında gelen çeyrek altın bin 516 liradan geri alınırken bin 535 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    6 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise hafta sonu 6 bin 54 liradan geri alınırken 6 bin 120 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow