hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altının gramı ve çeyrek altın ne kadar? 15 Kasın 2020 Pazar son dakika altın fiyatları

    Altının gramı ve çeyrek altın ne kadar 15 Kasın 2020 Pazar son dakika altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları 15 Kasım 2020 Pazar günü düşüş sonrası dengelendiği konumunda yer almayı sürdürüyor. Aşı iddiaları sonrası altının onsunun bin 950 dolarlardan bin 880 dolarlara kadar düşmesi altının sert bir düşüş yaşamasına neden olmuştu. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar, son dakika altın fiyatları verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güncel altın fiyatları verileri haftanın son gününde altın piyasasındaki son verileri gösterdi. Hem ons altında yaşanan düşüş hem de TL’nin dolar karşısında değer kazanması iç piyasada altın fiyatlarını oldukça etkilemişti. Altının gram fiyatı 530 lira seviyelerinden 460 lira seviyelerine kadar çekilmiş ve yaklaşık 70 liralık bir değer kaybı yaşamıştı.

    BUGÜN GRAM ALTIN NE KADAR?

    Ons altının bin 888 dolarlara çekilmesine, iç piyasada TL’nin dolar karşısında değer kazanması da eklenince gram altın ciddi bir şekilde düşüş kaydetmişti. Geçtiğimiz günlerde 540 lira seviyelerini zorlayan gram altın 15 Kasım 2020 Pazar günü 466 liradan işleme alınıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

    Uzunca bir süre 800 liranın üzerinde konumlanan çeyrek altın da dolar ve ons altındaki düşüşten nasibini aldı. Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün çeyrek altın 757 liradan alınıp 768 liradan satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Haftanın son gününde cumhuriyet altını ise 3 bin 29 liradan alınırken 3 bin 64 liradan da satışa sunuluyor. Düşüş öncesi cumhuriyet altını da 3 bin 500 lirayı zorlayan konumuyla dikkat çekiyordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatlarının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 16 Kasım 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkmış olacak.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow