hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Asistan hekim, pratisyen hekim, hemşire ve sağlık memuru ne kadar, kaç TL ek ödeme alacak?

    Asistan hekim, pratisyen hekim, hemşire ve sağlık memuru ne kadar, kaç TL ek ödeme alacak
    expand

    Sağlık çalışanlarının ne kadar ek ödeme alacağı netleşti. Peki, profesör, akademisyen, asistan hekim, pratisyen hekim, diş tabibi, hemşire ve sağlık memuru ne kadar, kaç TL ek ödeme alacak? Sağlık çalışanları ek ödemeleri ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce sağlık çalışanını yakından ilgilendiren ek ödemelerle ilgili detaylar belli oldu. Ödemelerin yapılacağı tarihler ve hangi çalışanın ne kadar ödeme alacağı belli olmaya başladı. İşte tüm bilgiler…

    SAĞLIK ÇALIŞANLARI EK ÖDEME NE KADAR, KAÇ TL?

    En yüksek ek ödeme uzman hekim (profesör, akademisyenler) 10 bin TL civarında bir ek ödeme alırken, asistan hekimler 7500 TL'ye yakın bir ek ödeme alacak. Pratisyen hekimler 5 bin TL alırken, diş tabipleri de yine bu oranı alacak. Hemşireler ve sağlık memurları ek ödeme olarak 850 TL alırken, teknikerler 500 TL ek ödeme alacak. Sağlık çalışanlarına ek taban ücreti 400 TL'den başlayacak.

    SAĞLIK ÇALIŞANLARI EK ÖDEME NE ZAMAN YATACAK?

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yapmış, "Yönetmelik dili hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15'inde yapılacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullanmıştı.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow